Corona beleid Garage Lochem

Belangrijkste punten

Richtlijnen volgen

Wij volgen en hanteren de richtlijnen van de belangrijkste overheids- en gezondheidsautoriteiten.

Haal en breng service

Om contact tot een minimum te beperken brengen en halen wij uw auto zonder extra kosten.

Desinfecteren voertuigen

Alle voertuigen worden vooraf en
achteraf op de contactpunten gedesinfecteerd.

Geachte klant,

Middels dit schrijven willen wij u informeren over ons beleid ten aanzien van de huidige situatie. Ons doel is en blijft om u te voorzien in mobiliteitsoplossingen. Dit willen wij vanzelfsprekend op een zo veilig mogelijke manier, voor zowel u als ons personeel, uitvoeren.

Overheidsbeleid
We houden het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de huidige richtlijnen van de belangrijkste overheids- en gezondheidsautoriteiten om ervoor te zorgen dat we de juiste acties ondernemen.

Annuleringsbeleid
Gedurende deze periode erkennen we dat flexibiliteit belangrijker is dan ooit. En als uw plannen veranderen, is het aanpassen en/of annuleren van bestaande afspraken eenvoudig en natuurlijk kosteloos met ons flexibele beleid.

Hygiënebeleid
Per direct is ons hygiënebeleid uitgebreid met extra schoonmaakregels ten aanzien van ‘contactpunten’. Denk hierbij aan, stoel, stuur, versnellingspook, bedieningshendels, deur/handgrepen, gordels, radio en raambediening. Dit alles voorafgaand en afsluitend aan alle werkzaamheden. Ook aan de balie geldt het advies om (tijdelijk) geen handen meer te schudden en afstand te bewaren conform de richtlijnen zoals die door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn verstrekt. Wij vragen van u als klant om een goede hoest en nieshygiëne te hanteren. Dit betekent hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog.

Servicebewust!
Om ondanks alles toch uw service-  en prijsbewuste garagebedrijf te kunnen zijn hebben wij nu een gratis haal en brengservice! Zodoende verminderen wij voor u de contactmomenten.
Door dit aanvullende beleid hopen wij dat uw bezorgdheid plaatsmaakt voor vertrouwen opdat wij uw service- en prijsbewuste garage mogen zijn. 

Dank u voor uw medewerking en vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Team Garage Lochem / VEGA Autoverhuur