Personenauto APK onderhoud reparatie

APK – onderhoud – reparatie

Wij kunnen uw auto compleet onderhouden.
Als universeel garage zijnde voorzien wij u van een merkonafhankelijk advies op maat. Met alle voordelen van dien!

Vervangend vervoer

U kunt bij ons een vervangende auto huren voor 6,05 euro per dag incl 25 vrije km’s. Eventuele meer km’s á 0,12 euro per extra verreden km. Deze prijzen zijn exclusief de verreden brandstof.

Snel geholpen

Voor kleine werkzaamheden, zoals een ruitenwisser of een lampje vervangen, kunt u op elk gewenst moment langskomen. De wat grotere werkzaamheden zoals APK of onderhoud doen wij op afspraak. Normaliter kan dit binnen enkele dagen worden gerealiseerd. Kortom service en gemak!

Goedkoop onderhoud kleine auto’s

Wij kunnen door slim inkoopbeleid voor u een onderhoudsbeurt uitvoeren voor een diversiteit aan kleine auto’s tegen een zeer interessante prijs. Hiermee zijn wij t.o.v. de dealer tot 53% goedkoper! 
Onderstaand een voorbeeld m.b.t. de besparing welke wij voor u kunnen realiseren. 

Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Japanse auto specialist

Omdat wij voorheen ca. 30 jaar dealer zijn geweest van Japanse merken hebben wij hiermee een grote affiniteit opgebouwd.  Voor onderhoud, reparatie en advies voor en over uw (toekomstige) Japanse auto bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij verzorgen eveneens uw garantiegevallen en eventuele terugroepactie’s.

Diagnose en storing

Uw auto is  voorzien van hoogwaardige electronica welke in staat is om problemen met de motor of onderdelen van de auto zelf te detecteren.  Dit doet de auto mbv sensoren en actuatoren.

Met behulp van diverse diagnose apparatuur kunnen wij nagenoeg elk voertuig op dealer-niveau uitlezen. Hiermee kunnen wij een probleem, met zo min mogelijke kosten, opsporen en vaststellen.