Auto diagnose

check engine1

Uw auto is  voorzien van hoogwaardige electronica welke in staat is om problemen met de motor of onderdelen van de auto zelf te detecteren.  Dit doet de auto mbv sensoren en actuatoren.

Met behulp van diverse diagnose apparatuur kunnen wij nagenoeg elk voertuig op dealer-niveau uitlezen. Hiermee kunnen wij een probleem, met zo min mogelijke kosten, opsporen en vaststellen.
Toch blijkt het niet altijd afdoende om met de diagnose apparatuur een probleem vast te stellen. Hiervoor hebben wij een 8 kanaals oscilloscoop en kunnen wij direct het signaal van de sensoren/actuatoren in uw auto controleren op een correcte werking.

Geen storing, wel uitlezen? Geen probleem bij ons en zeker aan te bevelen!
Het storingslampje / motormanagementlampje gaat niet bij elke fout oplichten. Hiervoor maakt de computer in uw auto een verschil tussen dringende en minder dringende fouten. Door de minder dringende fouten te bekijken kan er een duurder probleem preventief worden voorkomen.
Bij ons kunt u de foutcodes in uw auto laten uitlezen  en resetten voor 15,- euro. Wanneer u binnen 2 weken terug komt om te kijken of er hardnekkige foutcodes aanwezig zijn krijgt u 50% korting.