Kentekenloket

Auto op naam zetten bij Garage Lochem.

Heb je een mooie occasion op het oog of heb je een auto gekocht van een particulier? Om die auto helemaal van jou te maken, hoef je alleen nog de auto op naam te zetten. Even naar het Kentekenloket dus en tegenwoordig kan dat ook bij ons. Meteen de ideale plek om je aankoop extra safe te maken met bijvoorbeeld een aankoopkeuring of een kilometercheck. Logisch toch? En zo geregeld!

Ben je van plan een tweedehands auto van een particulier te kopen? Of heb je net een gebruikte auto gekocht? In dat geval proficiat met je nieuwe aankoop! Om ervoor te zorgen dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bieden wij de perfecte oplossing: de Kentekenloket Auto Check! Autopech kun je nooit voorkomen. Maar met een Auto Check kun je de kans wel verkleinen. Vooral tijdens de donkere en koude wintermaanden geen overbodige luxe.

TIP: Je kunt de Auto Check direct combineren met het overschrijven van je kenteken. Het wettelijke tarief voor de tenaamstelling van een auto kost in Nederland overal hetzelfde, namelijk € 10,10. Met een Auto Check van € 9,90 ben je dus voor slechts twee tientjes klaar! U kunt bij ons contant of met pinpas betalen.

Tijdens de check controleren we je auto op de volgende 10 punten:

  • Accu conditie
  • Ruitensproeiervloeistof
  • Bandenspanning
  • Verlichting voor
  • Bandenprofieldiepte
  • Verlichting achter
  • Olie
  • Wisserbladen voor
  • Koelvloeistof
  • Wisserbladen achter

En dat slechts voor € 9,90*

Overschrijven bij ons autobedrijf

Wat een Kentekenloket is? Wij zijn een organisatie met meer dan 750 RDW-erkende autobedrijven, die elk beschikken over een eigen Kentekenloket. Dus heeft u een auto gekocht van een particulier? Dan moet u zorgen dat het kenteken op uw naam gezet wordt. Dat kan bij één van onze 750 aangesloten Kentekenloketten. U hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor. De Kentekenloketten zijn verspreid over het hele land, maar het kan dus ook bij Garage Lochem.

Dezelfde regels

Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar (Brom- en snorfiets minstens 16 jaar) zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl.

* Inclusief BTW en exclusief het bijvullen van de vloeistoffen.